Baloldali dollármédiától retteg a kormányzati pénzzel kitömött jobboldali média

Megosztás

Sikítva jajgat a magyar jobboldali média egyik zászlóhajója (több is van belőle), az origo. A  kormánypárti kiadvány – amelyről a telex.hu írta meg, hogy lassan milyen mókás szoferotikus lappá alakul – azt hányja a független média szemére, hogy támogatásokat kap Soros Györgytől.

A propagandakiadvány fel is jajdul, amikor megemlíti, hogy a nyugat.hu régóta dollármédiumként funkcionál, hiszen már 2017-18-ban összességében több mint 20 millió forintot kapott Sorostól.

Mármost az ember szeme könnyesre csordul ezen, hiszen 20 millió forinttól berezeltek a jobboldalon, azon a jobboldalon, amire tízmilliárdokat fordít az Orbán-kormány.

Az origo cikkét természesetesen vezető helyen közölték a kormánypropaganda megyei napilapjai, mind az összes, amiből, ahogy pénzből, úgy ezekből sincs hiány. 

Csak említésképpen, az említett 20 millió forint nagyjából 20 egyoldalas hirdetésnek felelt meg egy megyei napilapban. Ezt pedig bőven megtermelték azokból a fizetett hirdetésekből, amiket a kormány vagy például az MVM feladott ezekben.

Itt és itt megnézhet néhány példát, hogyan retteg a jobboldali média.

Kapcsolódó cikkek